5VA :
  5th Vital Assesment = Voeding

Deze pagina is ontwikkeld en gevalideerd door de Benelux 5VA Advisory Board met als doelstelling de voedingsaanbevelingen van de WSAVA te ondersteunen en te promoten.

De Benelux 5VA Board is opgericht in 2011 en bestaat uit 10 tot 15 onafhankelijke dierenartsen met diverse veterinaire specialisaties (diervoeding, interne geneeskunde of chirurgie). Zij zijn werkzaam bij de Faculteiten Diergeneeskunde in de Benelux (Gent, Luik, Utrecht). Ook de verschillende nationale dierenartsverenigingen (SAVAB, SAVAB Flanders en GGG/KNMVD) worden in deze Board vertegenwoordigd.

De missie van de Benelux 5VA Advisory Board is het bevorderen van de door de WSAVA gepubliceerde voedingsaanbevelingen, zowel bij studenten diergeneeskunde als in de dierenartspraktijken. Zijn doelstelling is een bijdrage leveren aan het vergroten van kennis over en het in de praktijk brengen van een goede voedingsevaluatie, welke resulteert in een adequate voedingsaanbeveling voor elk dier, bij elk consult.


Wettelijke verklaring en privacybeleid - Deze informatieve website wordt u ter beschikking gesteld dankzij de Benelux 5VA Advisory Board en Hill's Pet Nutrition.

 Vind ik leuk (25) - Delen :